fbpx Skip to main content
НОВИНИ

Водна грация от „Черно море” със сребро в моден маратон

[:bg]

Първа подгласничка на победителката в модния маратон за най-красиви български плувци, който се проведе в София, стана състезателката на ПСК „Черно море” Павлина Тодорова.

Ослепителната варненка, за чиято хубост и божествени пропорции, могат да завиждат утвърдени топмодели от корици на списания, събра впечатляващ точков актив по време на вота – 897 т. Треньор на слънчевата черноморка с ангелска усмивка и обаятелна визия е Никола Петров.

Носителка на титлата Мис BGswim.com е Никол Кошаджийска, която е състезателка на пловдивския Младост′91.

Няма да е никак пресилено, ако варненският клуб, в който тренира Павлина, се сравни с огърлица от бляскави диаманти. Защото очарованието, което излъчват водните грации, трениращи там, е в рекордно големи размери. Като се започне от най-малката възраст при децата, та чак до …. жените.

Победителите в оспорвания фешън маратон бяха определени с гласовете на фенове на плувния спорт в няколко етапа. В конкурса участваха само картотекирани състезатели в БФПС и родени през и/или преди 2001 г.

Бляскавата церемония по награждаването се проведе в хотел „Маринела”, където по същото време бе отбелязан първия рожден ден на най-четеното спортно списание у нас –  „Спринт”.
Носител на титлата при силния пол е Цанко Цанков – многократен медалист от държавни първенства.

Пети при мъжете с актив от 125 т. се класира най-бързият българин във водата Александър Николов, който се състезава за ПСК „Черно море”.

***

Снимки: Личен архив на състезателката[:]