fbpx Skip to main content

Букет от емоции и атрактивни награди гарантира на плувците участието им в 3-ото издание на турнира Lucky Hunt Tournament. По традиция и това лято състезанието ще предложи на децата незабравими емоции. То ще се проведе на 10 юни, събота на комплекс „Приморски” във Варна. Стартът на първата дисциплина ще бъде даден в 9 ч.
Организатор на събитието, което се провежда по инициатива на Фондация Lucky Hunt, е плувният шампион на България ПСК „Черно море“.
Радетели на прекрасната идея са председателят на Lucky Hunt Светлана Хънт и председателят на УС на клуба домакин ПСК „Черно море” – Филип Ромбаут.

Участниците ще се състезават в три възрастови групи – деца, родени 2011 – 2012 г.; 2013 – 2014 г. и набор 2015 г. Призьорите ще бъдат наградени с красиви, стилни медали с логото на Lucky hunt. Много късмет на децата ще донесе талисманът на турнира – симпатичното куче Ричи, което ласкаво ще ги кани за снимки – скъп спомен от турнира.
За първа година по време на турнира малките плувци ще имат възможност да се разхладят с най-вкусните сладоледени изкушения от „Изида”.
Момчетата и момичетата ще получат от домакина на надпреварата стилни шапки с емблемата на Lucky Hunt, а за първите трима са осигурени и рекламни чантички.
В миналогодишното издание плувците на ПСК „Черно море” спечелиха 21 медала . В надпреварата, в трите възрасти – Деца, „Весел делфин” и „Златна рибка”, взеха участие 330 състезатели от 21 клуба.

Фондация Lucky Hunt е създадена през 2016 г. в полза на бездомните животни. В гр. Девня е приютът на фондацията, където намират дом 300 кучета. Там има клиника, оборудвана с всичко необходимо за безпроблемна грижа.

В село Крумово е фермата на фондацията, където дом намират кучета, котки, магарета и понита. Всяко лято Lucky Hunt организира посещения и лагери за деца, като целта е да научат по-малките на хуманно отношение към животните.
Основната цел на фондацията е намаляване популацията на бездомни животни и промяна към по-добър и хармоничен живот между животни и хора.
През последната година освен да помага на бездомните животни, Lucky Hunt се отдаде на още една благородна мисия – да направи по-красиво и уютно мястото за живеене на своите любимци. С помощта на дарения от цял свят
за кучетата са изработени къщички и селцето, което обитават, е още по-красиво. Добросърдечни хора от Холандия редовно даряват храна за животните и съдействат те бъдат осиновявани и да получат по-добър живот. Атракция във фондацията са уникални графити, които творци от цяла България, са изрисували по време на „Лъки хънт графити фест”.
„Много хора желаят да ни помогнат с дарения ,за това тази година решихме да поставим кош. В него всеки , който желае, може да остави дарения за нашите любимци- храна, лакомства, играчки. Благодарим предварително”, коментират от фондацията.