fbpx Skip to main content
НОВИНИ

Отворено писмо от Надежда Парушева

[:bg]

До УС на ПСК „Черно море“

Отворено писмо от Надежда Парушева,

бивш изпълнителен директор на клуба, член на УС на ПСК „Черно море“

Уважаеми господа, от момента на пенсионирането ми през 1992 г. до момента – цели 25 г., в най-различни позиции активно работя и помагам в ПСК „Черно море“. През тези години клубът премина различни етапи на успехи и разделения, спадове и възходи. Но винаги е сред първите в страната. Освен организационната и спортна дейност, която развива, клубът е основният организатор на плувния маратон „Галата – Варна“, който се превърна във визитна картичка на града.

Поради много лични причини – семейни проблеми, влошено здраве и пределна възраст, ви уведомявам, че се оттеглям от всякакви обществени ангажименти. Длъжна съм да благодаря на няколкото председатели на клуба през това време – предимно на г-жа Калояна Димитрова, на Община Варна в лицето на завеждащи отдел и директори на дирекция „Спорт“, на треньорите и състезателите на клуба, на деятелите, на обществените организации, с които съм имала удоволствието да работя.

Уверена съм, че сега клубът е в сигурни ръце – с млади и кадърни треньори и ръководители, и от сърце им желая още по-големи успехи!

 

С голямо уважение: Надежда Парушева

 

 [:]