fbpx Skip to main content

Хегемонът в БГ плуването ПСК „Черно море“ почете с поздравителен адрес футболния „Черно море“ по повод 110-ия юбилей на клуба.
Ръководството на ПСК „Черно море“ уважи ръководители, треньори и състезатели на тържествената церемония, посветена на събитието във Фестивалния комплекс във Варна.
„Приемете нашите най-искрени поздравления по случай 110-годишнината от създаването на вашия клуб. През годините поколенията, минали през клуба, превърнаха „Черно море“ в запазена марка за висок професионализъм, спортен дух и нестихваща амбиция за победа. Благодарение на това името „Черно море“ е символ на гордост по спортните терени. Ние – ръководители, треньори и състезатели от Плувен спортен клуб „Черно море“, винаги сме отстоявали през годините разбирането, че името на нашия клуб е достойна емблема на морската ни столица.
Като ви поздравява с годишнината, Плувен спортен клуб „Черно море“ ви пожелава да продължавате да отстоявате и занапред гордия черноморски дух и да носите слава на любимия град Варна!“, пише в тържественото слово, отправено от Плувен спортен клуб „Черно море“.

Автор: Десимира ТОНЧЕВА