fbpx Skip to main content
НОВИНИ

ПСК „Черно море“ организира обучение по плуване и лечебна физкултура на басейн „Делфини“

Обучение по плуване и лечебна физкултура стартира ПСК „Черно море“ от 5 октомври. Треньорът Хриска Стефанова ще води групи за начално обучение по плуване по общинска програма на басейн „Делфини“. Заниманията са разпределени по предварително формиран график.
В понеделник, сряда и петък заниманията са ситуирани от 17 до 18 и от 18 до 19 ч. Във вторник и четвъртък часовете са разпределени по следния начин – първата група стартира в 17 и приключва в 18, а втората започва в 18 и завършва в 19 ч. В събота Хриска Стефанова ще обучава групи първо от 9 до 10, а след това от 10 до 11 ч. Начално обучение, но за възрастни, ще води треньорът Меглена Николова. Желаещите трябва да бъдат на басейн „Делфини” във вторник и четвъртък от 19 до 20 ч.
Предвидени са и групи по лечебна физкултура, които са поверени на Хриска Стефанова. Според предварително изготвения график часовете са ситуирани в понеделник, сряда и петък от 15 до 16 ч. Децата, които ще посещават групата по лечебна физкултура, трябва да бъдат диагностирани от личен или училищен лекар. За тази група могат да кандидатстват момчета и момичета с гръбначни изкривявания, наднормено тегло и плоскостъпие.
Треньорът Меглена Николова от ПСК „Черно море“ ще води продължаващо обучение по плуване. Тренировките са на басейн „Делфини“ в следните дни – понеделник, сряда и петък от 17 до 18 ч; във вторник, четвъртък и събота от 17 до 18 ч; в понеделник, вторник, сряда, четвъртък и петък от 18 и 19 ч. На наставника Доротея Славчева също са поверени няколко групи за продължаващо обучение по плуване. Славчева ще има групи и на басейн „Приморски” – съответно във вторник и четвъртък от 18 до 19 ч, и на басейн „Делфини” – в събота и неделя от 11 до 12 ч.
Желаещите да се запишат в различните групи, могат да го направят на телефоните на треньорите, които са обявени на сайта на ПСК „Черно море“ – http://pskchernomore.org/, в раздел „За нас”.