fbpx Skip to main content

Супер организация и невероятно шоу за публиката обещават организаторите на плувния турнир Lucky Hunt Tournament. Второто издание на състезанието ще се проведе на 18 юни на ПК „Приморски”.

Организатор на турнира, който е по инициатива на Фондация Lucky Hunt, е плувният шампион на България ПСК „Черно море“. Радетели на прекрасната идея са председателят на Lucky Hunt Светлана Хънт и председателят на УС на клуба домакин – Филип Ромбаут.

Миналата година над 300 плувци от 16 БГ клуба мериха сили в спортното събитие. Преди началото на състезанието децата и техните треньори бяха зарадвани с маркови награди от Lucky Hunt – фланелки, шапки и раници. Фондацията, която се грижи за защитата на домашните любимци, раздава много награди всяка година и на масовия плувен празник 1000 х 1000, който това лято ще се проведе за шести пореден път.

Призьорите бяха възнаградени с медали,чиято изработка впечатляваше с много стилна визия.

Бъдещите звездни плувци на България получиха огромна порция забавление, наслаждавайки се на талисманчето на клуба – делфина Блекси, който нонстоп ги окуражаваше на старта и бурно аплодираше изявите им.

Равносметката от турнира за ПСК „Черно море“ бе повече от впечатляваща – 29 медала (11 златни, 11 сребърни и 7 бронзови).