fbpx Skip to main content
НОВИНИ

С благодарност и възхищение!

[:bg]

Един изключително сърдечен, земен и себераздаващ се варненец ни накара да се гордеем, че морската столица има участник на световно първенство по плуване в Будапеща! И то за втори път – защото само преди 2 г. Сашо плува рамо до рамо със световния елит в Русия.

Накара ни да не отлепяме поглед от екрана, когато дойде време на дисциплините с негово участие – 100 и 50 м свободен стил. Не е преувеличено, а самата истина, че малки и големи се радваха от сърце на Александър Николов, състезател на шампиона на България ПСК „Черно море“, личен треньор Никола Петров и наблюдавах с оживен интерес изявите на Сашо по Eurosport!

Типично в негов стил, Сашо не скри разочарованието си, че не е доволен от плуването си в кралската дисциплина 100 м свободен стил. И бе откровен, че е ако бе успял да задържи оптималната си форма, е щял да плува по-добре. Но въпреки това почитатлите на плуването могат само да се гордеят с него. Защото за по-малко от месец той успя да преплува на два пъти дистанцията, слизайки под 50 сек! Постави национален рекорд и влезе в историята като първият българин, сторил това.
Сашо, благодарим ти, че за пореден път ни накара да се гордеем с теб! Продължавай да носиш духа на победител и да изпълняваш всяка своя мечта само както ти умееш – със завиден заряд и непоколебим дух, оставяйки сърцето си!

[:]