fbpx Skip to main content

Торта с 60 свещички ще разреже днес Зад Океана президентът на ПСК „Черно море” Филип Ромбаут. За достойния юбилей в Лос Анджелис ще се събере от цял свят фамилия Ромбаут.
Откакто Филип застана начело на клуба, ПСК „Черно море” е неизменно отборен държавен шампион и носител на Купа „България”.
Успехите на черноморци не са случайни. Те идват благодарение на амбицията и себеотдадеността на Филип Ромбаут, който не крие, че плуването за него е и съдба, и хоби, и признание. Затова и вече шест години поред плувният клуб „Черно море” паралелно с традиционния маратон Галата – Варна организира нов невероятен летен празник – масовото плуване в морето 1000 по 1000 – едно атрактивно уникално за България шоу, родено и реализирано от президента на клуба.
Със завиден усет на добър ръководител Ромбаут е намерил оптималната формула, която съчетава сериозните му задължения като изпълнителен директор на „Агрополихим” и успешен ръководител на спортен клуб в трудните като цяло за спорта времена и години в България.
Състезатели, треньори, родители, ръководители и колеги от УС на клуба го поздравяват по случай юбилея и му желаят здраве и дръзновение, за да води все така успешно ПСК „Черно море” по пътя кам заслуженото признание!
Честит рожден ден, г-н Ромбаут!