fbpx Skip to main content

Шампионът на България по плуване ПСК „Черно море“ подкрепя благотворителната инициатива за лечението на 5-месечната Димана от Варна. Детето се лекува от инфантилен фаркосарком на меките тъкани в Истанбул. От ръководството на клуба призовават всеки, който желае, да се присъедини към благородната кауза.

Информационният сайт novavarna.net публикува историята, разказана от майката на Димана.

„Преди една година през месец юни бяхме тук в Истанбул и научихме чудесната новина, че съм бременна. Преди пет месеца се роди дъщеря ни Димана, но днес усмивките и радостта бързо напуснаха лицата ни! Една година по-късно ние сме пак тук в Истанбул, но лекуваме нашето слънчице от инфантилен фаркосарком на меките тъкани в Аджибадем Маслак Болница -Истанбул. Диагнозата дойде като гръм от нищото, злокачественият ят тумор се разви бързо и мигновено!

Нямахме време за губене и бяхме посъветвани да потърсим помощ в чужбина. Днес ние сме тук в болницата с първа серия от химиотерапия, много изследвания и три преливания на кръв.

Лечението от финансова гледна точка е непосилно за нас. Нужна ни е подкрепа и затова се обръщаме към вас с молба да ни съдействате. С молба нашата Димана в бъдеще да бъде здраво и пълноценно, щастливо дете, безгрижно улисано в детските мечти и игри.

В дарителската сметка има събрани 40 000 лв. и 5000 евро в “Хелп карма”, които не са достатъчни. Сумата, която трябва да се достигне с общи усилия, е 100 000 евро“.

Дарителска сметка „ДСК ПУЛС“ Банка ДСК

Клон гр. Варна

BIC – STSABGSF IBAN – BG42STSA93000027150216 – BG /сметка в лева/

ДИМАНА ДИМИТРОВА ГЕОРГИЕВА

Благодарим Ви от все сърце!