fbpx Skip to main content

Снимка: Тюркоазеното вълшебство на бреговете на Лефкада.

***

На снимките й Варна е като рекламен фотос на любимия курорт на световния хайлайф – Портофино. А залезите приканват към вълшебни романтични преживявания.

Ангелолика, с осанка на прелестна богиня, слънцеизлъчваща… Суперуспешна плувкиня с над 200 спечелени медала от национални и международни турнири, майстор на спорта. Прекрасно рекламно лице на БГ плуването.

 

Демонстрира завидно майсторство зад фотообектива.

Можем да изреждаме още и още дарби от богатата палитра с таланти на състезателката на плувния шампион на България ПСК „Черно море“ – Бояна Кирчева. И със сигурност не би ви омръзнало. Защото Бояна печели на мига всеки, с който общува – с топлите пламъчета, които блещукат в теменуженосиния й поглед и позитивно отношение.

 

 

Наскоро състезателката на треньора Никола Петров взриви фейсбук мрежата. И натрупа рекорден брой лайкове под уникална снимка на Варна, която кметът на града Иван Портних постави на стената си. Именно така излезе наяве страстта на спортистката към фотографията.

Признава, че й доставя огромно удоволствие да снима. Когато запечатва различни мигове, се разтоварва и се чувства прекрасно.

„Винаги съм обичала да снимам и съм „имала око“, както се казва. Помня, че в 5-и клас нашите ми купиха цифров фотоапарат и бях много щастлива. Измислях си различни идеи за снимки и ги осъществявах“, разкрива любовта към хобито си Бояна. Издава, че никога не е карала фотографски курсове и не е ходила по специални обучения. Иде й отвътре.

„Снимам нещата, както аз ги виждам и намирам за красиви. Природа, изгреви или залези… Имам много неосъществени идеи за портретна фотография, но засега нямам нужната техника“, добавя варненката. Мечтае да улови магията на изгряващото слънце над океана. Тайната на добрия кадър е да го преживееш, искрена е красивата плувкиня: „Винаги първо се любувам на гледката и след това запечатвам момента. Носи ми вътрешно щастие и удовлетворение“. „

Ще я откраднат ли за модния подиум?!

Сигурно се питате дали с тази ослепителна визия на топмодел Бояна не желае да позира. Неведнъж са я преследвали от модни агенции, но заради свръхнатоварването и ангажиментите в любимото плуване, не й остава време да се отдаде на модните страсти. Може би за вбъдеще ще откликне на предложенията да е фотомодел, а дотогава ще съпреживяваме успехите й в басейна.