fbpx Skip to main content

По традиция интересът към най-стария плувен клуб в морската столица винаги е огромен. Така е и това лято. Ето защо ръководството реши да отвори вратите на басейн „Приморски“ за всички деца, които имат желание да се присъединят към отбора на шампионите на ПСК „Черно Море“.

Треньорите на клуба очакват както най-малките ентусиасти /между 6 и 7 години/, така и всички по – големи таланти, които вече имат опит в басейна и са готови да се присъединят към групите за напреднали, за да усъвършенстват спортното си майсторство и да се превърнат в професионални състезатели.

Вярваме, че плуването е не просто един от най-древните спортове, но и видът активност, който подобрява цялостното физическо състояние на децата, възпитава и дисциплинира. Знаем, че часовете в басейна се отплащат многократно и създават силни, мотивирани и здрави млади личности.

През цялото лято на 2019 клубът ще приема деца във всички възрастови групи. Всяко от тях може да се присъедини към групата си за първа пробна тренировка и да прецени дали желае да стане част от комплексния шампион на България.

Повече информация за записването и разпределението на групите може да бъде получена при изпращане на запитване в официалната фейсбук страница на клуба, където екипът и старши треньорът Никола Петров отговарят персонално на всеки, изявил желание да запише детето си в ПСК „Черно Море“.