fbpx Skip to main content

С нов модерен сайт се сдоби традиционният плувен маратон „Галата – Варна“. Информационният портал varnamaraton.info е с изцяло нова визия и съдържание и предоставя детайлна информация за най-старото плувно състезание в България, както и за радващия се на лавинообразен интерес плувен форум „1000 х 1000“.

Порталът отброява времето, оставащо до старта на 79-ото издание на маратона, който тази година ще се проведе на 4 август. А най-нетърпеливите имат възможност да се запишат за участие и онлайн.

Сайтът varnamaraton.info е триезичен – на български, руски и английски, обогатен с фотоси, които са запечатали най-зрелищните мигове от маратона и плувния празник „1000 х 1000“. В него феновете на плувната магия ще имат възможност да гледат атрактивни видеа от двата форума.

Панели с историята на маратона, рекорди, подробни резултати от различните години на провеждане, както и атрактивно инфо за това откъде се е вдъхновил председателят на УС на плувния шампион на България – „Черно море“, Филип Ромбаут, за да даде живот на „1000 х 1000“, бихте могли да откриете в новия сайт.