fbpx Skip to main content

Моторът и сърцето на най-добрият български плувен клуб – ПСК „Черно море“ (Варна), който години наред е на върха и е непобедим – Никола Петров, празнува рожден ден днес!

Видно е, че фаталният 13-ти март е зареден с великанска доза късмет, защото откакто е начело на клуба, Никола Петров, не спира да умножава успехите му. Разбира се, рамо до рамо с блестящия екип от колеги – професионалисти, които работят заедно с него. И с безценната помощ на силния управителен съвет. Яка сплав, която кове шампиони!

„Рецептата е да не се примиряваш с това, което си постигнал, а да се стремиш към нови успехи, да надграждаш постигнатото“, откровен е рожденикът.И безспорно доказва, че нонстоп е верен на това свое кредо.

Няма да подминем максимата, че зад всеки успешен мъж стои една успешна дама. А до Никола Петров безрезервно е прекрасната му съпруга Боряна, дарена с ангелска красота!

Капитанът на моряците смело върти руля, за да акостира успешно повереният му кораб след всяко предизвикателство. Под умелото ръководство на Никола Петров пет години ПСК „Черно море“ е абсолютен хегемон в БГ плуването. И е на върха!

А възпитаниците му са истински щастливци, защото освен прекрасен треньор, имат до себе си и верен приятел – нещо безкрайно ценно в наши дни!

Бъди здрав, тренер! И продължавай с шампионски замах да създаваш лидери – и на професионалния, и на житейския фронт! Така както го стори с невероятния Александър Николов, с който заедно извървяхте пътя до олимпиадата в Рио! Дай Боже, тези успешни момчета и момичета, които са в клуба да вървят заедно с теб по стъпките на първия българин, влязъл в историята, преплувайки 100 м кроул под 50 секунди!